ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗ – TOP ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 25‎€

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Είμαι ο Χρήστος Κοτέλης ιδιοκτήτης της CK Service και ασχολούμαι ενεργά τα τελευταία 10 έτη με τον επαγγελματικό καθαρισμό τζακιού και καμινάδας.

Ο καθαρισμος τζακιου και καμινάδων είναι ο επαγγελματικός κλάδος που δραστηριοποιούμαστε στο 80% της δουλειάς μας. Διαθέτουμε αποκλειστικό συνεργείο αποκλειστικά για την συγκεκριμένη επαγγελματική κατηγορία.

Το τζάκι είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατασκευή η οποία αν δεν χρησιμοποιείται σωστά υπάρχει κίνδυνος για φωτιά. Εαν δεν ”τραβάει” σωστά μακροπρόθεσμα να υπάρχουν πνευμονοπάθειες.

Γι’ αυτό ο καθαρισμός καμινάδας τζακιού καλό θα ήταν να γίνεται ανα έτος ή ανά 2 έτη ανάλογα με την χρήση του.

Αυτό διότι με την καύση ξύλων και συχνών ψησιμάτων δημιουργείται στην καμινάδα μια στρώση απο ριτίνη πίσσα και καπνιά. Με την σειρά της δημιουργείται μια εύφλεκτη στρώση πουριού.

Αυτά είναι η αφορμή για αρκετές φωτιές σε καμινάδες καθώς και την μειωμένη του απόδοση. Είναι ωστόσο βασικό ο πελάτης να διαλέξει το κατάλληλο συνεργείο για τον καθαρισμό της καπνοδόχου του. Καθώς κάποιοι τεχνικοί στον χώρο παραμελούν την ύπαρξη του κλαπέτου, αλλιώς τάμπερ. Για αυτό και ο καθαρισμος καμιναδας χρήζει εξειδικευμένου συνεργείου.

Η εταιρεία μας, CK Service διαθέτει ένα εκπαιδευμένο και άρτιο προσωπικό. Θα καθαρίσουμε εξονυχιστικά κάθε μέρος του τζακιού και θα διεκπεραιώσουμε άμεσα τον ετήσιο καθαρισμό τζακιου σας με συνέπεια και υπευθυνότητα με τιμές από μόλις 25 ευρώ. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά κατά την διάρκεια του καθαρισμου καμιναδας.

Καθαρισμος τζακιου Πεντελη – Πως γίνεται ο καθαρισμός τζακιού;

Ο καθαρισμος τζακιου γίνεται από κάτω προς τα πάνω με ειδικές βούρτσες και κοντάρια πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε τον καθαρισμό ανεξαρτήτως καιρού. Έτσι διασφαλίζουμε στους πελάτες μας οτι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας 365 ημέρες τον χρόνο.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι καθαρισμού με πολλά διαφορετικά εργαλεία. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όπως:

  • Την διάμετρο της καμινάδας.
  • Την καύσιμη ύλη (ελιά, δρυς, οξιά, μπρικέτες κ.α)
  • Τον εξαερισμό του τζακιού και το κατά πόσο εύκολα λερώνει η καμινάδα
  • Το υλικό της καπνοδόχου (inox, μαντέμι, πυρόλιθος κ.α). Αναλόγως τα υλικά χρησιμοποιούμε διαφορετικά εργαλεία για τον καθαρισμο της καμιναδας
  • Την κλίση της καμινάδας.
  • Υπάρχουν και περιπτώσεις οπού η καμινάδα μπορεί να κάνει γωνία 90 μοιρών στο ύψος της πλάκας. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να γίνει μια διάγνωση για να μπορέσουμε σε συμφωνία με τον πελάτη να βρούμε μια εναλλακτική προσέγγιση καθώς αν ο καθαρισμός δεν γίνει από έμπειρο τεχνικό να αχρηστέψει το τζάκι μας.

Όπως και να εχει με πάνω από 2500καθαρισμούς στο ενεργητικό μας και ποσοστό επιτυχίας 100% εγγυόμαστε οτι θα φέρουμε εις πέρας τον καθαρισμό και θα σας αφήσουμε πλήρως ικανοποιημένους ανεξαρτήτος δυσκολίας ή ιδιαιτερότητας της καμινάδας.

Καθαρισμος τζακιου Πεντελη – Θα λερώθεί το σπίτι μου;

Όχι. Φροντίζουμε να καλύψουμε την εστία με νάυλον και να μην λερώσουμε τον χώρο στο παραμικρό. Χρησιμοποιούμε επίσης ειδικές σκούπες στάχτης ωστέ να διασφαλίσουμε πως δεν θα περάσει στον χώρο σκόνη και μικροσωματίδια.

Καθαρισμος τζακιου Πεντελη – Μπορώ να το ανάψω μετά τον καθαρισμό τζακιού;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζάκι σας κυριολεκτικά αμέσως μετά τον καθαρισμο τζακιου. Θα έχετε μια καμινάδα σαν καινούρια την οποία μπορείτε να τεστάρετε επι τόπου.

Μπορείς να μας καλέσεις άμεσα και να κλείσεις ένα ραντεβού ακόμα και αυθημερόν για τον καθαρισμοσ τζακιου σου.

Καθαρισμος τζακιου Πεντελη – Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός καμινάδας τζακιού στην Πεντέλη;

Οι τιμή για καθαρισμό εστίας είναι στα 25‎€. Εάν κάνουμε πλήρη καθαρισμό τζακιού δηλαδή εστίας, καμινάδας και τάμπερ/κλαπέτου τότε οι τιμές ξεκινάνε τα 35‎‎€ και συνήθως δεν ξεπερνούν τα 45‎€. Οι τιμή καθορίζεται από το ύψος της καμινάδας, τον τρόπο καθαρισμού καθώς και ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του τζακιου.

Καθαρισμος τζακιου Πεντελη – Πότε μπορώ να σας καλέσω;

Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρα μιας και λειτουργούμε 24 ώρες το 24ώρο. Για το κλείσιμο των ραντεβού ενδέχεται να υπάρξει κάποια καθυστέρηση ανάλογα με τον όγκο της δουλειάς, η οποία συνήθως δεν ξεπερνάει τις 3 μέρες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε τηλεφωνικά καλόντας μας εδώ.

Καθαρισμος τζακιου Πεντελη – Κάνετε εκπτώσεις;

Παρέχουμε ειδικές εκπτώσεις σε σταθερούς πελάτες, σε κτήρια με πάνω από 1 τζάκι αλλα και σε συστάσεις νέων πελατών. Έαν είστε τρίτεκνοι, άνεργοι ή φοιτητές δικαιούστε έκπττωση 10% στο πρώτο ραντεβού για καθαρισμος καμιναδας με την CK Service.

Μην διστάσεις. Κάλεσέ μας σήμερα κιόλας, και ένας έμπειρος τεχνικός τζακιών θα είναι άμεσα δίπλα σου!

Στοιχεία επικοινωνίας : εδώ

Καθαρισμος τζακιου Πεντελη – Αξιολογήσεις πελατών μας:

Διάβασε περισσότερα εδώ

Δείτε τι μπορεί να βρίσκεται στην καμινάδα σας:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣΤΖΑΚΙΟΥΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣΤΖΑΚΙΟΥΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣΤΖΑΚΙΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗ-4ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣΤΖΑΚΙΟΥ

Καθαρισμός τζακιού – Καθαρισμός καμινάδας Βόρεια Προάστια – Περιοχές Εξυπηρέτησης

Πεντέλη, Άνοιξη, Βριλήσσια, Γαλάτσι, Διόνυσος, Δροσιά, Εκάλη, Ερυθραία, Ηράκλειο, Κηφισιά. Λυκόβρυση, Μαρούσι, Μελίσσια, Ψυχικό, Ντράφι, Παπάγου, Πεύκη, Σταμάτα, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Χολαργός

Πες μας το όνομα σου
Πες μας πως να επικοινωνήσουμε μαζί σου
Περισσότερες πληροροφορίες
Call Now Button