Όροι και προϋποθέσεις – Τιμές

Όροι και προϋποθέσεις – Τιμές

  • Με τον όρο «Καθαρισμός εστίας ή τζακιού» δεν εννοούμε το καλλωπιστικό άσπρισμα των πυρότουβλων. Προκειμένου τα πυρότουβλα να πάρουν το αρχικό τους χρώμα χρειάζονται βάψιμο με πυρίμαχο χρώμα, κάτι που αποτελεί εντελώς διαφορετική εργασία για την οποία χρειάζεστε άλλη προσφορά η οποία συνήθως περιλαμβλανει κάποιο βάψιμο.
  • Με τον όρο καθαρισμός τζακιού ορίζεται ο καθαρισμός της εστίας τζακιού και ΟΧΙ ο πλήρης καθαρισμός θόλου εστίας και καμινάδας και κοστολογείται στα 25€.
  • Εάν διαπιστωθεί ότι η καμινάδα του τζακιού σας έχει κάποια κλίση, υπάρχει πιθανότητα να μην περάσει η βούρτσα και ο καθαρισμός να μην ολοκληρωθεί. Σε αυτην την περίπτωση ο τεχνικός χρεώνει μόνο το κόστος επίσκεψης το οποίο είναι στα 40€ με ΦΠΑ. Εκτός εάν καθαριστεί επαρκώς ωστέ το τζάκι να θεωρηθεί πλήρως ασφαλές για χρήση. Σε αυτήν την περίπτωση χρέωνεται το κανονικό ποσό.
  • Οι καθαρισμοί των κλασικών τζακιών και καμινάδων περιλαμβάνουν τον καθαρισμό του θόλου, της καμινάδας, της εστίας καθώς και πίσω από το ντάμπερ/κλαπέτο/κλαπέ. Το κόστος για τα κλασικά τζάκια ανέρχεται στα 50€-70€ αναλόγως την απόσταση και το ύψος ή τις ιδιαιτερότητες της καμινάδας.
  • Οι καθαρισμοί ενεργειακών τζακιών και καμινάδων ανέρχεται στα 50€-70€ αναλόγως την απόσταση και το ύψος ή τις ιδιαιτερότητες της καμινάδας.
  • Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η παρουσία αμιάντου-ελενίτ στην καπνοδόχο, ο καθαριστής οφείλει να λάβει τα αναγκαία μέτρα προστασίας προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαδικασία του καθαρισμού. Στο συνολικό κόστος προστίθενται 30€ για τα αναλώσιμα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει, δηλαδή στολή μιας χρήσεως και φίλτρα μάσκας μισού προσώπου 3Μ FFP3 .
  • Εάν δεν επιθυμείτε να πληρώσετε το αντίτιμο για τη συγκεκριμένη εργασία, ο καθαρισμός δεν δύναται να πραγματοποιηθεί χωρίς την προστασία του τεχνικού, οπότε το κόστος επίσκεψης ανέρχεται στα 30€ με ΦΠΑ.
  • Σε περίπτωση που ο τεχνικός έρθει αντιμέτωπος με κάποιο κώλυμα (π.χ. σίδερα ή άλλο εμπόδιο στο εσωτερικό της καμινάδας), θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε παραπάνω χρέωση εάν αυτή απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου.
    Εάν αποφασίσετε ότι δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε τη διαδικασία του καθαρισμού έπειτα απο την παραπάνω ενημέρωση από τον τεχνικό, χρεώνεστε μόνο το κόστος επίσκεψης, δηλαδή 30€ με ΦΠΑ.
  • Η πληρωμή πραγματοποιείται με μετρητά μετά το τέλος του καθαρισμού ή με τραπεζική συναλλαγή εντός 24ώρου. Λόγω τεχνικών δυσκολιών όπως μαυρίλα ή αιθάλη ενδέχεται να μην κοπεί απόδειξη επι τόπου αλλα να πάμε πρώτα στο καθαρό μας όχημα ή να σας σταλεί με μειλ ή ταχυδρομικώς.
  • Σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε το προγραμματισμένο ραντεβού σας, καλό είναι να μας ενημερώσετε τουλάχιστον δύο ημέρες πριν προκειμένου να έχουμε χρόνο να γεμίσουμε το κενό με κάποιον άλλον πελάτη. Θα υπάρξει, βεβαίως, κατανόηση εάν συμβεί κάτι σοβαρό και η ακύρωση γίνει την τελευταία στιγμή.
  • Σε περίπτωση που δεν εξυπηρετούμε κάποια εργασία λόγω μη εξειδίκευσης θα σας ενημερώσουμε για να σας καλέσει κάποιος συνεργάτης μας.
  • Ο τεχνικός διατηρεί κάθε δικαίωμα να μην εξυπηρετήσει το οποιοδήποτε τζάκι λόγω υψηλής επικινδυνότητας όπως αμίαντος με φθορά στην καμινάδα.
  • Οι καθαρισμοί καμινάδων γίνονται κυρίως από κάτω προς τα πάνω εκτός εάν έχουμε σίδερα στην πλάκα του ταβανιού, ή γωνία 90 μοιρών.
  • Οι καμινάδες με γωνία διατρέχουν ΠΑΝΤΑ κίνδυνο φωτιάς λόγω ελατωματικής κατασκευής. Ο καθαρισμός είναι σχεδόν πάντα ημιτελής, γι αυτό και πάντα σε τέτοιου είδους καμινάδες απαιτείται να υπάρχει εξωτερικό πορτάκι καθαρισμού.
Call Now Button