3 Top ιδέες για διχρωμίες στον χώρο σας

3 ιδιαίτερες ιδέες για διχρωμίες στον χώρο σας

Το βάψιμο του σπιτιού αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία μιας ανακαίνισης. Είτε, θέλετε να κάνετε μια γρήγορη ανανέωση του χώρου σας είτε ολική αναδιαμόρφωση αυτού, το χρώμα διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο.
Η επιλογή των χρωμάτων που θα ντύσουν ουσιαστικά το σπίτι σας οφείλει να γίνεται με προσοχή και λαμβάνοντας υπ’ όψιν το προσωπικό στυλ, αλλά και τα έπιπλα και άλλα αντικείμενα που θα τοποθετηθούν σε κάθε χώρο.

Αν και η ασφαλέστερη επιλογή μοιάζει να είναι το βάψιμο ενός ολόκληρου δωματίου με το ίδιο χρώμα προς αποφυγήν σύγχυσης, μια διχρωμία δύναται να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό στυλ και να εντυπωσιάσει!
Οι ελαιοχρωματιστές της CK Service με την πολυετή εμπειρία τους είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα ιδανικά χρώματα για τον κάθε χώρο και να φέρουν εις πέρας το έργο του βαψίματος αφήνοντάς σας πλήρως ευχαριστημένους με το αποτέλεσμα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις συμβουλές μας στην περίπτωση που αποφασίσετε να ντύσετε τους χώρους σας με συνδυασμούς χρωμάτων προχωρώντας σε έναν ελαιοχρωματισμό.

1. Έμφαση σε έναν τοίχο

Ο συνηθέστερος τρόπος πραγματοποίησης διχρωμίας σε έναν χώρο είναι η επιλογή δύο αποχρώσεων χρωματικά συμβατών που θα καλύψουν ομοιόμορφα τις επιφάνειες.
Εάν θέλετε να τονίσετε έναν τοίχο περισσότερο από τους άλλους, μπορείτε κάλλιστα να δώσετε σε αυτόν διαφορετικό ή εντονότερο χρώμα από εκείνο των υπολοίπων.

Παραδείγματος χάριν, ο τοίχος στον οποίο βρίσκεται το τζάκι ή το σύνθετο με την τηλεόραση θα μπορούσε να βαφτεί σε μια διαφορετική απόχρωση που να τραβά το μάτι. Ομοίως, ο τοίχος στο κεφαλάρι του κρεβατιού σας αρμόζει να είναι σε χρώμα που να διαφοροποιείται από αυτό των άλλων τοίχων.

 

3 Top ιδέες για διχρωμίες στον χώρο σας

2. Άτακτος συνδυασμός

Εάν έχετε διάθεση να σπάσετε τη συμμετρία και να δημιουργήσετε κάτι διαφορετικό, υπάρχει κι άλλος τρόπος να συνδυάσετε χρώματα!
Αντί να χωρίσετε τα χρώματα ανά τοίχους, μπορείτε να τα συνδυάσετε ακανόνιστα πάνω σε κοινές επιφάνειες. Κάτι τέτοιο θα προσδώσει μια παιχνιδιάρικη διάθεση στον χώρο, γι’ αυτό και θεωρείται ιδανική επιλογή για παιδικό δωμάτιο.
Προκειμένου να υποστηρίξετε το στυλ της ασυμμετρίας, μπορείτε να στηρίξετε μικρά κάδρα και ράφια επίσης ασύμμετρα και, ταυτοχρόνως, παράλληλα με τις διαχωριστικές γραμμές των χρωμάτων!

Σε κάθε περίπτωση, όμως, χρειάζεται μια ομοιομορφία ως προς την επιφάνεια τοίχου πουκαλύπτει το κάθε χρώμα. Ο χώρος σας θα αποκτήσει μοναδικό αέρα και θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα!

 

ελαιοχρωματισμος-διχρωμιες

3. Τι συμβαίνει με το ταβάνι;

Κατά την άποψη πλήθους διακοσμητών, θα επέφερε καλό αισθητικό αποτέλεσμα το βάψιμο ενός τοίχου μέχρι περίπου 30 πόντους κάτω από το ταβάνι. Τι θα πετύχετε με αυτό; Ο χώρος σας θα κερδίσει σε ύψος!
Τολμήστε, λοιπόν, να βάψετε το μεγλύτερο μέρος των τοίχων με το ένα χρώμα που έχετε επιλέξει και να γεμίσετε αυτούς τους εναπομείναντες 30 πόντους κάθε τοίχου και το ταβάνι με το δεύτερο χρώμα της επιλογής σας.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει

βαψιμο ταβανι

 

Βλέπετε, λοιπόν, πόσες δημιουργικές ιδέες υπάρχουν για να πλαισιώσετε τον χώρο σας σύμφωνα με το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Όποιο κι αν είναι το όραμά σας για το βάψιμο του σπιτιού σας, οι ελαιοχρωματιστές της CK Service θα το κάνουν πραγματικότητα!
Οι τιμές μας ξεκινούν από 1,3€/τ.μ  και δουλεύουμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς .

Για να πάρετε προσφορά για βάψιμο μπορείτε να μας καλέσετε εδώ.

Call Now Button