4 λόγοι για να καθαρίσεις την καμινάδα σου τον Σεπτέμβριο

4 λόγοι για να καθαρίσεις την καμινάδα σου τον Σεπτέμβριο

Καθώς συγκεντρώνετε τη λίστα με τις χειμερινές σας υποχρεώσεις για εργασίες που μπορείτε να ολοκληρώσετε σε όλο το σπίτι, σκεφτείτε την καμινάδα σας και τη συντήρηση που μπορεί να χρειαστεί για τους μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα. Οι δραστικές αλλαγές στον καιρό, από ζέστη σε κρύο είναι επιζήμιες για τις καμινάδες και την τοιχοποιία μας. Αν και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να αποτρέψουμε αυτές τις αλλαγές, μπορούμε να είμαστε προληπτικοί όσον αφορά την καμινάδα μας από την πρόκληση περαιτέρω ζημιών.

Αρχίζουμε να παρατηρούμε προβλήματα με τις καμινάδες μας μόλις ο καιρός γίνει πιο ψυχρός και η καμινάδα αρχίζει συστέλεται ή να διαστέλεται. Η καμινάδα σας μπορεί να φθαρεί από το βαρύ στρώμα νερού του περσινού χειμώνα που κράτησε τα πράγματα υγρά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά σημάδια που ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια εργασία καμινάδας άνοιξη:

  • Διαρροή στην καμινάδα
  • Δυσοσμία στον χώρο του τζακιού
  • Κομμάτια αιθάλης πεσμένα στην εστία μας
  • Κεκλιμένη καμινάδα
  • Νερό στο τζάκι
  • Κατεστραμμένο καπάκι (τάμπερ / κλαπέτο) ή τοιχοποιία
  • Συγκέντρωση νερού στο καπάκι της καμινάδας
  • Σάπιο ξύλο (στην εξωτερική επένδυση του τζακιού)
  • Λεκέδες νερού στην οροφή κοντά στην καμινάδα
  • Ραγισμένη τοιχοποιία, εσωτερικό και εξωτερικό

 

Γιατι να καθαρίσεις την καμινάδα σου τον Σεπτέμβρη;

1. Ο καθαρισμός της καμινάδας είναι πιο εύκολος και αποτελεσματικός

Η αιθάλη στα τοιχώματα της καμινάδας είναι πλήρως ξερή λόγω του καλοκαιριού και των έντονων θερμοκρασιών που επικράτησαν τους τελευταίους μήνες και κατ’ επέκταση πιο εύκολες να καθαριστούν. Έτσι θα έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρόνο. Βρες τον καπνοδοχοκαθαριστή που έψαχνες από την CK Service.

 

2. Έχουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι

Πλέον λόγω των νέων συνθηκών και της καραντίνας οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε στο σπίτι περισσότερο. Γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε αυτές τις εργασίες που είχαμε τόσο καιρό on hold?

3. Ειδικές εκπτώσεις

Τρέχουν εποχιακές προσφορές. Πολλές εταιρείες του κλάδου μας παρέχουν ειδικές προσφορές πριν ξεκινήσει το αποκορύφωμα της σεζόν για να καλύψουν πλήρως το πρόγραμμά τους. Έτσι, μπορούν και οι 2 πλευρές να βγουν κερδισμένες, και εσείς να ξενοιάσετε για τον υπόλοιπο χειμώνα! Κάλεσέ μας εδώ και μάθε τις προσφορές που τρέχουν

4. Τα παιδιά απουσιάζουν

Τα παιδιά λείπουν από το σπίτι. Γιατί λοιπόν να μην κλείσουμε τα ραντεβού που θέλουμε και να κάνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες στον χώρο μας χωρίς να έχουμε το άγχος ποιος θα προσέχει το παιδί αν χρειαστεί κάτι ο τεχνικός στον χώρο;

Τώρα λοιπόν, είναι η καλύτερη ώρα να κλέισετε το ραντεβού σας. Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να κάνετε εργασίες συντήρησης καμινάδας
Η ομάδα μας προσπαθεί να παρέχει στους πελάτες μας υπηρεσίες καθαρισμού και επισκευής καπνοδόχου στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Μπορείτε σίγουρα να κάνετε κάποιες από τις δικές σας επιθεωρήσεις γύρω από το σπίτι σας, αλλά σας ενθαρρύνουμε να καλέσετε ένα πιστοποιημένο τεχνικό από την CK Service για τον ετήσιο έλεγχο και τον καθαρισμό καμινάδας σας για να είστε ήσυχος οτι το σπίτι σας είναι σε καλά χέρια.

Μέσα στην τρέχουσα κατάσταση, η ομάδα της CK Service είναι εδώ για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καμινάδα και το σπίτι σας σε άριστη κατάσταση χωρίς το παραμικρό ίχνος σκόνης. Έχουμε δεσμευτεί για την ασφάλεια και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε ακόμα ανοιχτοί 7 μέρες την εβδομάδα για να σας εξυπηρετήσουμε και να επιδιορθώσουμε τυχόν ζημιές που μπορεί να έχετε.

Δεν υπάρχει πρόσωπο με πρόσωπο επαφή για να κάνουμε τη δουλειά μας, η διαδικασία μας είναι πολύ ασφαλής για όλους τους εμπλεκόμενους μιας και όλοι μας οι τεχνικοί τηρούν όλες τις αποστάσεις και φορούν ειδικές μάσκες προστασίας για τον ιό COVID-19. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε το ραντεβού επιθεώρησης και συντήρησης της καμινάδας τζακιού ή καθαρισμό ενεργειακού τζακιού σου.

Πες μας το όνομα σου
Πες μας πως να επικοινωνήσουμε μαζί σου
Περισσότερες πληροροφορίες
Call Now Button